Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

I la teva, quan?

Quan parlem de seguretat en una empresa, les nostres ments es dirigeixen als equips de protecció individual i, per descomptat, als sistemes de seguretat i protecció instal·lats en l’empresa. Tanmateix, tot i evitar i disminuir tots aquests riscos, la mala sort pot envair una empresa i enfonsar-la, malgrat que l’empresa tingui èxit.

Fins que el casament ens separi

A l’americana Quinn Duane la va plantar el seu xicot unes hores abans de la cerimònia. No va poder cancel·lar el banquet i va decidir reutilitzar els 35.000 dòlars que costava a convidar a menjar 90 persones que vivien en la indigència.

Tenim solucions per protegir el patrimoni de la teva empresa davant l’obligació d’afrontar possibles reclamacions per danys o perjudicis que pugui ocasionar a un tercer. Facis l’activitat que facis… no te la juguis!