Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Com viatjar a l’estranger i no arruïnar-te per un problema de salut

L’estiu és una estació en què moltes persones viatgem a l’estranger. Desafortunadament, els espanyols no estem acostumats a contractar una assegurança de viatge tret que ens hi obliguin per imperatiu legal.

“Vamos de paseo, en un coche feo…”

Abans de sortir assegura’t que el cotxe està calçat adequadament; els pneumàtics caduquen i es desgasten igual que les pastilles de fre. Comprova que els líquids de fre, l’eixugaparabrises, l’aigua, la direcció i la refrigeració assoleixen nivells òptims. I que els llums i la bateria tinguin prou dies, mesos o anys de funcionament.

Una autocaravana et permet gaudir d’unes vacances diferents en una casa amb rodes. Si ets una de les moltes persones que has llogat un d’aquests vehicles per primera vegada aquest estiu, has de tenir en compte aquests consells per conduir una autocaravana amb seguretat.