Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Nova llei hipotecària: més protecció a la ciutadania

L’entitat financera està obligada a acceptar pòlisses alternatives amb les condicions i prestacions equivalents a les proposades, i no podrà cobrar cap despesa per les anàlisis de les pòlisses que se li presentin. I el que és MOLT IMPORTANT, acceptar una pòlissa alternativa no ha de suposar “un empitjorament en les condicions de qualsevol naturalesa del préstec”.

“El més difícil d’entendre al món és l’impost sobre la renda”, Albert Einstein

Leo Mattersdorf va preparar les declaracions de la renda d’Albert Einstein mentre va viure als Estats Units. Durant un sopar, el geni que va descobrir la Teoria de la Relativitat, li va comentar: “El més difícil d’entendre al món és l’impost sobre la renda”.

 

Si ell ho veia complicat (en la forma, no en el fons), com és la declaració de l’IRPF per a les persones que no hem heretat el seu talent?

Quan això acabi explicarem noves històries, recordarem altres moments i, per fi, abraçarem els nostres éssers estimats. Mentrestant, compta amb nosaltres, continuem treballant per protegir-te. I, sobretot, cuida’t mol.