Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Que feliços els espanyols, que diuen vino de venir igual que vino de beure”

El raïm no espera. S’ha de collir quan està al seu punt. El setembre i l’octubre són mesos frenètics als cellers. Qualsevol incidència no controlada pot arruïnar el treball d’un any.

Les assegurances per a cellers cobreixen els edificis, les instal·lacions (maquinària, dipòsits…) i les mercaderies (matèries primeres, embalatges…).

Assetjament escolar NO!

Detectar-ho és primordial. No volem que ningú ho pateixi, però si passa, has de saber que la teva assegurança de la llar i defensa jurídica pot prestar-te assistència legal i/o psicològica familiar, perquè inclou els serveis d’especialistes per afrontar aquest problema.

No tenim dents perfectes, però és igual, pots estar tranquil si tens una assegurança dental. Per molt pocs diners evitaràs sorpreses molt cares. Somriu i visita’ns!