2020, #UnGranAnyEnsEspera

A la família tenim per costum reunir-nos el 31 de desembre i, durant la sobretaula, cadascú explica els èxits i fracassos de l’any que acaba. En to alegre i amb bon humor, aplaudim els assoliments individuals aconseguits i esbronquem els projectes que no van tirar endavant.

Després, compartim els propòsits per a l’Any Nou amb la confiança que els 12 grans de raïm ens ajudaran a culminar 12 mesos de fortuna amb el suport de la família en els moments bons i, també, en els difícils.

Tinc un cosí bomber molt optimista que riu molt i que compara les assegurances amb l’aire. Diu que l’aire és a tot arreu, el respirem i ens permet viure. Igual que les assegurances. Discretes, però són allà, sense que es notin, i garanteixen la supervivència d’una societat davant de, gairebé, tots els contratemps.

A la meva carta personal de desitjos per al 2020 demano que no se m’oblidi mai que les persones som úniques i irrepetibles amb necessitats diferents. I a la nostra corredoria, tractem la clientela així, amb deferència.

I és que no contractem pòlisses amb un número. Acompanyem, any rere any, companys i companyes de viatge tan especials com en Manel (el del bar de la cantonada), la senyora Joana (la presidenta de la comunitat) o en Pere (l’electricista)… Homes i dones de carn i ossos amb nom i cognoms. Persones molt importants a qui volem continuar cuidant.

Tot l’equip de la corredoria et desitja que aquests dies somiïs amb nous reptes. Mentrestant, ens comprometem a protegir el que més vols, perquè simplement et dediquis a assolir les teves metes.

Bones Festes!