73 milions per a Campofrío com a avenços per l’incendi de Burgos. Les assegurances som aquí per a aquest tipus de situacions.

Les assegurances funcionen quan les necessites. Almenys, aquesta és l’opinió de Campofrío després de l’incendi de la fàbrica de Burgos. El diumenge 16 de novembre es van cremar 70.000 metres quadrats de fàbrica. Segons Remedios Orrantia, directora de RH, l’empresa disposava “d’un programa d’assegurances molt consistent, dotat d’una estructura de cobertures sòlida. Això és molt important, perquè sempre penses que és una cosa que no hauràs de fer servir mai, i fins que no té lloc un gran sinistre no aprecies de veritat el valor d’aquest programa”.

Nosaltres som aquí per a aquest tipus de situacions

Així és com van respondre les companyies després del sinistre. És la raó de la nostra feina com a corredors d’assegurances: gestionar els teus riscos i buscar la millor pòlissa.

Campofrío ja ha rebut 73 milions d’euros en avenços per la indemnització de l’incendi. La memòria dels comptes anuals del 2014 indica que l’efecte de les pèrdues i els ingressos extraordinaris dóna un saldo positiu de 25 milions. Gràcies a l’assegurança, l’empresa no patirà un impacte negatiu en el patrimoni.

Què cobreix la seva assegurança?

Pràcticament tot: els danys materials que va patir la planta de producció de Bureba i la pèrdua de beneficis que hi va haver per la reducció de vendes a conseqüència del sinistre. També va compensar els costos addicionals de la companyia perquè tornés a recuperar les vendes.

L’empresa explica en la memòria com “la societat espera rebre una compensació addicional en concepte d’indemnització per danys materials, pèrdues de benefici i costos addicionals en què pugui incórrer… durant els 12 mesos següents a la data del sinistre”. D’aquesta manera, les assegurances permetran “cobrir la totalitat del valor de reposició d’una nova fàbrica amb una capacitat equivalent a l’anterior”.

Qualsevol empresa, independentment de la mida que tingui, pot assegurar aquests fets. Amb la teva confiança podríem evitar que 7 de cada 10 empreses espanyoles tanquin per estar mal assegurades.