Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Armes perilloses

Un nord-americà va intentar fer un sinpa amb una prostituta, però el seu proxeneta el va atrapar i li va trepitjar la cara amb unes vambes Air Jordan. Va necessitar cirurgia plàstica mentre que l’agressor va ser enviat 100 anys a l’ombra… Va dir: “No és culpa meva, senyor jutge, sinó de Nike per fabricar aquests artefactes perillosos”. I va demandar Nike per 100 milions de dòlars per no advertir en l’etiquetatge que les sabatilles poden ser una arma letal.

En 1,5 minuts la defensa de Nike va desmuntar aquest psicòpata antisocial. Tanmateix, no és una demanda tan escabellada, ja que tribunals nord-americans han declarat com a armes perilloses objectes tan dispars com: botes, cordes, telèfons mòbils, aigua bullint i una agulla infectada del VIH.

Moral: una assegurança de RC esmorteeix el que et pugui caure a sobre, ja que mai no saps qui et pot demandar ni per què.