ATENCIÓ ESPÒILERS JOC DE TRONS:

Aquesta sèrie ens ha mantingut en suspens fins al final. No valorarem com ha acabat, però com a professionals del sector no podem deixar de veure alguns aspectes d’aquesta sèrie amb una mirada asseguradora:

  • Jaime Lanninster podria haver tingut assegurades les mans, com a eina de treball (hi ha futbolistes que s’asseguren les cames, i sense anar més lluny Jennifer López té assegurat el cul), ja que en perdre la mà dreta, com a guàrdia reial hauria tingut una bona indemnització.
  • Daenerys Targaryen hauria d’haver tingut contractada una assegurança de mascotes, la de la llar no cobreix totes les seves necessitats, i ampliar-la amb una bona pòlissa de responsabilitat civil, ja que de vegades els dracs cremen coses per les quals es desencadenen guerres…
  • Arya Stark, com a assassina professional, es miri amb la cara que es miri, sap que és molt important tenir les espatlles cobertes, i és que una autònoma que veu el perill de prop sap que és molt important tenir determinades cobertures, com la invalidesa, la incapacitat i, per descomptat, tenir contractada la pòlissa de RC professional.
  • Jon Snow, i les assegurances de salut, “no és manxec i no es recupera aviat”, així que disposar d’un bon servei, ràpid i de qualitat, d’urgències, a més d’especialistes en ganivetades, l’ajudaria moltíssim.
  • I, per acabar, cal analitzar aquestes assegurances de llar: garanteixen correctament tant el contingut com el continent?, garanteixen correctament per incendi? Invernalia i la Fortalesa Vermella són castells, però llars al cap i a la fi, tenen dependències annexes, mobiliari genuí i peces de valor especial com un tron, i quant val un tron?