Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Déu meu, estan llançant guitarres!”

“Estàvem asseguts a la part del darrere de l’avió i una persona que no sabia que érem músics va cridar: Déu meu, estan llançant guitarres fora de l’avió!

Finalment, després de 9 mesos, em van oferir 1.200 dòlars en efectiu i uns 1.200 dòlars més en passatges d’avió. Els vaig dir que moltes gràcies, però que arribats a aquest punt ja no estava buscant cap compensació”.

Dave Carroll és un músic canadenc que va viatjar el 2008 amb una companyia aèria. Una negligència de la companyia li va trencar la guitarra Taylor valorada en 3.500 dòlars. Com que no li oferien cap solució, va gravar un vídeo amb una cançó en què explicava la història i, en molt poc temps, va obtenir més de 4 milions de reproduccions.

“Als grans mals, grans remeis”

Com que no volem que et passi res d’això en els teus viatges, et recomanem aquests consells per evitar contratemps.

  • Planifica amb temps i gaudeix dels preparatius buscant la destinació i dissenyant quins llocs visitaràs quan hi arribis.
  • Prepara l’equipatge a consciència i no t’oblidis de: carregadors, cables especials, medicaments, prou roba interior i una bossa o motxilla.

I, a més, contracta una assegurança de viatge. Evitaràs sorpreses.

Amb aquesta assegurança econòmica t’estalvies disgustos les 24 hores del dia. Et pot ajudar si perds el vol o l’equipatge, si cancel·les el viatge, si et poses malalt mentre ets lluny de casa o si tens un accident quan recorres la Selva d’Irati o fotografies les Cases Penjades de Conca. L’assegurança també assumirà la teva responsabilitat civil si, per exemple, deixes endollada la planxa de cabells i es crema l’habitació de l’hotel.

Diuen que no hi ha mal que per bé no vingui. Saps com va acabar la història del músic canadenc? L’aerolínia que li va destruir la guitarra, United Airlines, va signar amb ell un contracte per entrenar el personal laboral en la consideració al client.