Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

El 60% de les empreses fan fallida després d’un atac cibernètic

A Espanya es produeixen 100.000 atacs cibernètics diaris, la majoria a petites empreses. Accedeixen a les dades a través de telèfons mòbils, ordinadors, correus electrònics…

Els negocis poden arribar a tardar gairebé un any en assabentar-se que han estat hackejats. El 60% dels negocis tancaran després pels perjudicis ocasionats. A través d’aquests atacs es roben les dades de la clientela, els moviments dels teus comptes enfonsen la teva reputació, paralitzen l’activitat de l’empresa bloquejant els sistemes i, llavors, cal afrontar fortes indemnitzacions o fins i tot pagar extorsions.

L’Agència de Protecció de Dades acostuma a intervenir-hi d’ofici i aplica sancions que ronden entre el 2% i el 4% del teu volum de negoci.

Tots som vulnerables. El millor és protegir-te amb una assegurança cibernètica que cobreixi la defensa jurídica i s’encarregui de les fortes indemnitzacions, així com dels perjudicis que tingui la teva empresa, de netejar i de tornar a posar operatiu tot el sistema. A més, podria assumir els costos de la ciberextorsió.

A la nostra corredoria tenim un pla de contingències per a autònoms i pimes que dona una resposta sòlida i testada per minimitzar el possible dany financer i de reputació que pugui causar un atac cibernètic. Consulta’ns!