L’has feta bona!, mira que no tenir una assegurança de la llar

En Manel té molt mal geni i goteres a casa per culpa d’en Toni, el veí de dalt. El plat de la dutxa d’en Toni està escantellat amb la silicona mal col·locada i, lògicament, hi ha filtracions. L’aigua va sortir en cascada pel llum del menjador d’en Manel. A més de carregar-se el terra de fusta i les parets, va fondre els fusibles de la llum i està a les fosques.

Des que el seu veí li va contestar de males maneres que no havia contractat mai una assegurança, en Manel tem que el seu compte corrent es quedi en números vermells.

Desesperat, ens ha trucat a la corredoria…

– Tranquil, que la teva pòlissa de la llar inclou la defensa i reclamació jurídiques. Explica’ns què ha passat. Trucarem al pèrit, la teva companyia d’assegurances assumirà les despeses de la inundació i s’ocuparà de recobrar-les a en Toni. Ell n’és el culpable i ha de pagar. Ara entendrà per què és important estar ben assegurat.

22 raons més en 1 minut

A part dels accidents domèstics més habituals (goteres, danys elèctrics, robatori, incendi…), et confirmo que la raó principal per contractar una pòlissa de la llar és que es tracta d’una inversió excel·lent.

Una bona assegurança garanteix la reconstrucció de la llar i la custòdia de totes les coses que hi tens dins.

Una altra raó molt important és la responsabilitat civil de les persones que viviu a la casa, encara que estigueu passejant pel carrer. Quan el teu gos mossega un vianant o el nen trenca les ulleres d’en Toni, el veí de dalt, l’assegurança paga…

Podria donar-te’n 20 raons més, però totes es resumeixen en una: quan els teus béns, la teva inversió i els teus éssers estimats estan custodiats per l’“àngel de la guarda de l’assegurança”, tu dorms i vius en pau.

Ha de ser així.