“Qui va tenir i va estalviar, per a la vellesa va guardar”

Encara és massa aviat per preparar el Nadal, tanmateix, ja falta temps per treure la pols als estalvis del matalàs i invertir-los en un pla de pensions o d’estalvis. Del que guardis avui, te’n beneficiarà demà i, a més, pots tenir alguns beneficis fiscals.

Només un 16% de la població espanyola té un pla de pensions i només el 6,5% destina part dels seus ingressos a l’estalvi. La major part el contracten quan fan 50 anys. Error!  La generació “mil·lennista” (entre 22 i 38 anys) ja està preocupada pel seu futur.

Posa’t les piles i accelera… Saps com aconseguir l’estalvi més gran amb el teu pla?

Confia en els que en saben

Les corredories d’assegurances són les expertes en plans de pensions i d’estalvis i t’ho garanteix la Llei de mediació.

1.- Som independents de les companyies d’assegurances, actuem per compte propi i només busquem el teu benefici.

2.- La Llei ens obliga a oferir-te assessorament i informació veraç sobre els productes que contractis.

3.- A més, tant la nostra professionalitat com la Llei ens fan vetllar perquè els productes contractats siguin eficaços davant d’un sinistre.

En cas de discrepàncies amb la companyia, t’hem de defensar i assessorar en la reclamació de les indemnitzacions pactades.

El Sistema Públic de Pensions s’està esgotant. El Fons Monetari Internacional recomana començar a estalviar com més aviat millor en combinació amb una carrera laboral més prolongada. Hi ha moltes maneres de fer-ho. Depenen de l’edat, la situació laboral i personal, compromisos i responsabilitats… A les nostres oficines sabem com assessorar-te.

Que no se t’escapi l’any 2019 entre els dits.