17/02/2016

Rebaixes de gener: “curós amb les coses grans i generós amb les petites”

Cada mes de gener ens visita l’“antipàtic oncle Paco”, que ve amb les rebaixes. Potser has obert massa la cartera aquest Nadal i penses a estirar una mica la paga extra per aprofitar els descomptes. La primera cosa que has de fer és ORGANITZAR-TE.

Visita el teu corredor d’assegurances per repassar totes les pòlisses per actualitzar-les al valor real del 2016. No escatimis en les garanties de la casa, del cotxe i, ni molt menys, en la salut de la família. Els 20 euros que et costa una camisa de saldo poden ser vitals en una protecció extra de les assegurances.

Després, estudia les despeses mensuals “prescindibles”: el gimnàs (si no hi vas), el canal de TV d’abonament (si no el mires) o les subscripcions (de publicacions que no llegeixes). A més, paga en metàl·lic (millor que amb targeta), estalvia calefacció i corrent elèctric (col·loca un relé de temperatura i bombetes de baix consum) i compra només el que necessitis.

Podràs multiplicar molts d’aquests petits “estalvis” per 12 mesos. Calcula-ho i comprova com creix la teva guardiola el 2016.