Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Sens dubte, l’estiu de la meva vida!”

“M’ha agradat molt passar temps amb les meves noves amistats. Cada dia hi havia coses diferents per fer: jocs, excursions, viatges, fogueres, manualitats… M’ho he passat molt bé”. Maria

“Ostres, com mola!”

El teu fill o filla pot triar entre campaments urbans o residencials. N’hi ha de dedicats a la robòtica, les arts escèniques, la cuina, campaments esportius o musicals… A més, són divertits, aprenen a compartir, estan en contacte amb la naturalesa, desenvolupen habilitats socials i autonomia personal i s’adapten a un entorn desconegut i afronten noves situacions. I, sobretot, els pares i les mares descansen amb la tranquil·litat de saber que els més petits estan en bones mans. Perquè, a més, els campaments han d’estar ben assegurats.

La Llei obliga que els campaments tinguin contractada una assegurança d’accidents que protegeixi tant els monitors com els nens i nenes de qualsevol incident que es pugui produir; gràcies a aquesta garantia es cobreixen les despeses d’assistència sanitària, fins i tot les indemnitzacions per invalidesa o mort.

Per descomptat, també han de tenir contractada una assegurança que cobreixi la responsabilitat civil, per respondre dels danys, tant personals com materials, que puguin causar a terceres persones.

“També m’han ensenyat valors per a la vida; valors educatius per ser millors persones i per millorar el món en què vivim.” Apolline